Rehellisesti tyylikästä ongelmanratkaisua. Tehdään mahdollisuuksista totta. Inspiraatiota matkalla unelmiin.

Yrittäjyys

Mitä sitä tuli tehtyä?

Vuoden lopussa sitä tulee väkisinkin mietittyä ”mitä sitä tuli tehtyä” -tyyppisesti mennyttä vuotta. Mihin on päästy ja mihin ollaan menossa? Onko kurssi oikea ja onko tehty oikeita asioita? 🤔

Alkuvuoden isän kuoleman jälkeen tulleet Missio -kisan kiireet ja tapahtumat veivät eteenpäin pikajunan lailla, eikä ollut kykyä rauhoittua ja pysähtyä miettimään. Oma intuitio oli kadoksissa ja stressireaktio täysillä päällä.

Vasta kun pysähtyi ja rauhassa antoi asialle aikaa alkoi sieltä löytyä oma intuitio, kultainen lanka, se ”joku”. Sanotaan, että ensin pitää oppia konttaamaan ennen kuin oppii kävelemään tai lentämään. Uskon, että omalla kohdallani se pitää paikkaansa. Haluan luoda jotain pysyvää, jotain millä on merkitystä.

Vuosi on ollut oppia täynnä ja pohdintaa minne tämä laiva kääntyy ja mikä se ”jokin” on. Uskon, että nyt on kurssi löytynyt ja tiedän, että ensi vuonna päästään pysähtymään muutamassa satamassakin jo 🤣

Mitä sun vuoden matka on pitänyt sisällään? Onko suuntima oikea? 😎

Kiitos kaikille laivaa luotsanneille keskusteluista, ajatuksista, viisauksista, mahdollisuuksista ja sparrailusta kaikille!

Suositellut artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights